Meteoroloji tüm yurdu uyarıyor!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıda, sabah saatlerinden itibaren, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Orta Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı, Doğu Karadeniz kıyılarında güney ve batı, iç kesim

Meteoroloji tüm yurdu uyarıyor!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıda, sabah saatlerinden itibaren, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Orta Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı, Doğu Karadeniz kıyılarında güney ve batı, iç kesimleri ile Erzincan çevrelerinde ise güney ve doğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) rüzgar beklendiği belirtildi.

 

Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (deniz ulaşımında aksamalar, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan çevrelerinde baca gazı kaynaklı zehirlenmeler) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısı yapıldı.

 

Öte yandan, Doğu bölgeler için ani kar erimelerinden dolayı lokal su baskını, ani sel, çığ, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da ise eğimin fazla olduğu dik yamaçlar için çığ uyarısında bulunuldu.

 

Güneydoğu Anadolu'da ise öğle saatlerinden itibaren beklenen toz taşınımına karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler