Meteoroloji tahminlerinde yanıldı

Marmara bölgesinin önemli bir bölümü yine kar altında. İstanbul, Edirne, Kocaeli ve Sakarya gibi Marmara bölgesindeki şehirlerde kar yağışı giderek hayatı felç ederken Meteoroloji yine yanıldı.METEOROLOJİ YİNE YANILDIMetoroloji Genel Müdürlüğü'nün Web sit

Meteoroloji tahminlerinde yanıldı

Marmara bölgesinin önemli bir bölümü yine kar altında. İstanbul, Edirne, Kocaeli ve Sakarya gibi Marmara bölgesindeki şehirlerde kar yağışı giderek hayatı felç ederken Meteoroloji yine yanıldı.

METEOROLOJİ YİNE YANILDI

Metoroloji Genel Müdürlüğü'nün Web sitesi günlük ve 5 günlük haritalı hava tahminleri yayınlamıştı. Bu tahminlerde İstanbul ve çevresinin hafta sonundan itibaren güneşli hava sistemine geçeçeceği ve sıcaklıkların da hızla artacağı yazılmıştı.

İSTANBUL'DA YOĞUN KAR YAĞIŞI

Metorolojinin verdiği raporlara güvenerek plan yapanlar feci şekilde yanıldı. Çünkü İstanbul'da pazartesi sabah saatlerinden itibaren hem Anadolu hem de Avrupa yakasında yoğun bir kar yağışı başladı.

SİTESİNE ULAŞILAMADI

İstanbul'da karın bastırmasının ardından Meteorolojinin sitesi yoğun giriş nedeniyle ulaşılamaz hale geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler