Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Merkür ikizler burcunda retro 19-05-2015

İletişimi ifade eden Merkür (19 Mayıs-11 Haziran 2015) tarihlerinde İkizler burcunun 13 derecesinde geri harekete geçiyor. Güçlü bir Merkür retrosuna giriyoruz. Bu yıl hava burçlarında gerçekleşen retrolar bilgi yüklü olup birçok olayı güncelleyecek nitelikte. İkizler burcunda olacak geri hareket ileriye yönelik çalışma ve yön belirleyici olacak. İlişkiler, kadın hakları ile ilgili yasalar, misyoner görüşler ve eylemlerle beraber finansal konuları da öne çıkaracak. Mars’ında ikizler burcunda transit yapması iyi bir tabloyu öne çıkarmıyor. Gökyüzü tartışmalara, eğitime ve trafiğe dikkat diyor. Üniversite sınavlarının da bu tarihlere rastlaması dikkat dağınıklılığına neden olabileceği için, çalışmalarınızı tekrar kontrol etmekte yarar var.

Gezegenlerin geri hareketleri daha önceden ihmal ettiğimiz, tamamlanmamış, gözden kaçırdığımız konuları tekrar değerlendirmemiz açısından iyi fırsatlardır. İkizler burcundaki Merkür geri hareketi ticaret, ulaşım, ilköğretim konularındaki aksaklıkları öne çıkaracak. Bu tarihler arasında önemli iş anlaşmaları ve yeni başlangıçlar yapmak zorunda olanlar şartları birkaç kez kontrol etmelerinde fayda var.

18 Mayıs 2015 saat 07.13 de Trabzon yerel saatine göre 26 derece ile Boğa burcunda olacak olan yeni ay da oldukça sert kararları göstermekte. Bu yeni ay Merkür retrosunun amaçlarını destekler nitelikte. Özellikle kadın tacizleri ve cinsel suçlar açısından caydırıcı kararların alınabileceği vurgusunu taşıyor. Finansal konularda da beklenmedik sınırlanmalar ve kayıplar, emlak ve toprak alanında ağırlığını koyacak.

Burçlara göre Merkür retrosu;

LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ

KOÇ: Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili yeniden düzenlenmesi gereken konular gündeminize gelebilir, koşullarınız ve fikirlerinizde değişiklik yapabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşma yapacaksanız ayrıntıları tekrar gözden geçirin. Pazarlık etmeniz için iyi bir zaman, bu dönemde yeni bir projeye başlamak yerine devam eden işlere odaklanın. Seyahat planlarınızda ertelemeler çıkabilir ya da Merkür yakınlarınızı ziyaret için iyi bir fırsat da getirecektir. Eğitim, internet ve yazı işlerinizi tekrar gözden geçirmeniz için bu üç haftalık süreç iyi bir fırsat.

BOĞA: Finansal konularda düzenlemeler yapmanız gereken şeyler olabilir. Harcamalara dikkat ediniz. Ortağınız ya da eşinizin finansal kaynaklarıyla ilgili aksaklıklar çıkabilir, eksikliklerinizi görmeniz için iyi fırsat. Aşk ve çocuklarlar, spor ve yatırımlarla ilgili konular gündeme geleceği gibi eski aşkınızdan da haber alabilirsiniz.

İKİZLER: Merkür retrosu boyunca düşündüklerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel girişimleriniz enerjiniz ve canlılığınızda düşüş olabilir. Bu retro ev ve yerleşime ait konuları gündeme getirirken önceden ihmal ettiğiniz girişimlerinizi bu retro sayesinde sonlandırabilirsiniz. Bu üç haftalık süre içerisinde hatalarınızın neler olduğunu daha rahat görüp kendinize yeni bir program da uygulayabilirsiniz.

YENGEÇ: Kötü alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçirmek için bu üç haftalık süre sizin için iyi bir fırsat. Hapishane, Hastane, okul gibi kurumlarda çalışıyorsanız ya da işiniz varsa yenide revize etmeniz gereken koşullar içerisinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili elinizde olmayan koşullar içinde kalmanız mümkün. Yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konulara dikkat, bu üç haftalık süre içerisinde daha sabırlı ve ketum olmakta fayda var.

ASLAN: Sosyal aktiviteleriniz. Spor kulüpleri, arkadaşlar, yan geliriniz ve projelerinizi uygulamanızda bazı aksaklıklar önünüze çıkacak. Geçmişte halledemediğiniz yarım bıraktığınız konuları tekrar ele almanız için şahane bir fırsat. Yeni girişimleriniz için bir süre bekleyin, patronunuzdan zam isteyecekseniz Merkür retrosunun bitmesini bekleyin.

BAŞAK: İş kariyer alanında ve iş seyahatlerinizle ilgili aksamalar öne çıkacak. Mesleki alanda konuşma yapacaksanız, ikizler retrosu dikkat dağılmalarına neden olabilir. Kişisel girişimlerinizle ilgili halledilmemiş konular için iyi bir fırsat. Annenizle olan iletişimde yanlış anlaşılmalara dikkat ediniz.

TERAZİ: Akademik kariyer, uzak yolculuklar ve hukukla ilgili konuların yanında eşinizin akrabalarıyla olan ilişkileriniz gündeme taşınacak. Ummadığınız problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu konuların biriyle ilgiliyseniz, geçmişte hallolmamış işlerinizi üç haftalık süre içerisinde halledebilirsiniz.

AKREP: Ortak paralar, kredi-borçlar ve miraslarla ilgili sorunlar Merkür ikizler retrosuyla tekrar önünüze gelecek. Ortak gelirlerde yapmanız gereken yenilik ve dönüşümleri gözden geçirmeniz için iyi bir fırsat. Geleceğe yönelik projeleriniz de değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz.

YAY: İkili ilişkiler, eş veya evlilik konularında aksamalar ve iletişim bozukluğu ön plana çıkacak. Eskiden halledemediğiniz konular Merkür ikizler retrosunda önünüze gelecek. İş, kariyer alanında ve hedeflerinizde gecikmeler aksaklıklar olabilir. Bu sizi şaşırtmasın ve moraliniz bozulmasın, eksiklerinizi görmek ve yarım kalan konuları tamamlamak için iyi bir fırsat.

OĞLAK: Çalışmana koşullarınız, işle ilgili problemler önünüze gelecek. Merkür ikizler burcu retrosu sağlık sorunlarınızı da tekrar gözden geçirmeniz için iyi bir fırsat. Bu üç haftalık süre içinde birçok angarya işlerle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Yanınızda çalışanlar ya da iş arkadaşları, varsa kiracılarınızın içinde bulunduğu koşulları tekrar revize edebilirsiniz. İşle ilgili konuşma yapacaksanız gözden kaçan teferruatlara dikkat etmelisiniz, iş seyahatlerinde de sorun yaşayabilirsiniz.

KOVA: Aşk, çocuklar ve hobilerinizle ilgili üzerinde düşünmeniz ya da geçmişte ihmal ettiğiniz sorunları tekrar gözden geçirmeniz için iyi bir fırsat. Çocuklarınızla ilgili iletişim sorunlarınız varsa düzeltmek için tam zamanı. Spor ve sanat çalışmalarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Çocuklarınız sizden sakladıkları sırların açığa çıkacağı Merkür retrosu, ortak gelir ve kendi kazancınızın dışındaki kaynaklarla ilgili konuları da tekrar önünüze getirecek.

BALIK: Ev ve aile yaşamınız, aile büyüklerinizle ilgili konular, ev, gayrimenkul, alım-satım, kiralama, tadilat ve yenilemeye yönelik fikir ve konuşmalar, ziyaretler öne çıkacak. Aile içinde varsa iletişim sorunlarını bu retroyla çözebilirsiniz. Eğer toprakla ilgili yatırım yaptıysanız tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eş, ortaklık ve davalarınızla ilgili sorununuz varsa, bu retro sayesinde gözden kaçan ayrıntıları görebilirsiniz.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun doğru kalın, Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.