"Merdivenimiz yürüsün" duası!

Antalya Etiler Mahallesi sakinlerinden ilginç protesto...Antalya’da bir mahallenin sakinleri uzun süredir arızalı olan yürüyen merdivenlerin çalışması için imam tutup, merdivenlerin en kısa zamanda onarılması için toplu olarak dua etti.Antalya Etiler Maha

"Merdivenimiz yürüsün" duası!

Antalya Etiler Mahallesi sakinlerinden ilginç protesto...

Antalya’da bir mahallenin sakinleri uzun süredir arızalı olan yürüyen merdivenlerin çalışması için imam tutup, merdivenlerin en kısa zamanda onarılması için toplu olarak dua etti.

Antalya Etiler Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde bulunan yaya üst geçidinin yürüyen merdivenlerinin uzun süredir çalışmaması mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Daha önce de üstgeçidin önünde eşekli protesto eylemi yapan mahalle sakinleri, bu kez toplu halde “merdivenimiz yürüsün” duası etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk, merdiven 1 ay içerisinde çalışmaya başlamazsa, onlarca hayvanı üstgeçide çıkaracağını söyledi.

İMAM EŞLİĞİNDE DUA ETTİLER                                           

Muhtarın açıklamasının ardından mahalle sakinleri üstgeçidin başında “Merdivenimiz yürüsün” duası etti. Ayaklarındaki sorun nedeniyle merdivenden çıkamadığını söyleyen fahri imam Ramazan Şencan’ın yaptırdığı duada, “Mahallemizin sorunları çözülsün. Yürümeyen merdivenimiz yürüsün. Yetkililer sesimizi duysun. Allah kimseyi böyle zor durumlarda bırakmasın. Kazalardan belalardan bizi korusun” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam