Meraklı hırsızlar haberleri baktı

 Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın Beldesi Çok Programlı Lisesi'ne giren hırsızlar, internete girip kendileriyle ilgili çıkan haberleri inceledi ve çıktısını aldılar. Edinilen bilgiye göre Bahadın beldesi Çok Programlı Lisesi idarecileri sabah geldi

Meraklı hırsızlar haberleri baktı

 

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın Beldesi Çok Programlı Lisesi'ne giren hırsızlar, internete girip kendileriyle ilgili çıkan haberleri inceledi ve çıktısını aldılar. 

Edinilen bilgiye göre Bahadın beldesi Çok Programlı Lisesi idarecileri sabah geldiklerinde kapıların açık olduğunu görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda okul kapısının zorlayarak açıldığını, içeri giren hırsız tüm idareci odalarını dolaştığını, müdür odasında bulunun bir miktar para ile bir bağlamayı çalıp gittiklerini saptadı. Müdür odasındaki incelemelerini derinleştiren jandarma ekipleri, hırsızların, burada bulunan bilgisayarı açarak internete girdiklerini ve kendileri ile ilgili basında çıkan hırsızlık haberlerini internetten indirerek yazıcıdan çıktılarını ve alıp masaya bıraktıklarını belirledi. İnternetten indirilen bilgileri inceleyen jandarma hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler