Merakı sonu oldu..!

Adana'da bir kişi yol kenarındaki kavgayı merak edip izlerken, taraflardan biriyle tartışınca tabancayla vurularak öldürüldü.Atakent Mahallesi'nde 7 Ocak'ta meydana gelen olayda, daha önce işlediği bir suçtan dolayı girdiği ceza evinden yeni çıkan Umut G'

Merakı sonu oldu..!

Adana'da bir kişi yol kenarındaki kavgayı merak edip izlerken, taraflardan biriyle tartışınca tabancayla vurularak öldürüldü.

Atakent Mahallesi'nde 7 Ocak'ta meydana gelen olayda, daha önce işlediği bir suçtan dolayı girdiği ceza evinden yeni çıkan Umut G'nin (28), bar işletmecisi Metin Y'nin iş yerine giderek 10 bin lira haraç istediği iddia edildi.
 
Daha sonra iş yeri sahibinin eniştesi Ertan Ç'yi tabancayla tehdit ettiği ve bu kişiden para istediği ileri sürülen Umut G, tabancayla rastgele ateş etti.
 
Bu sırada olay yeri yakınlarında bulunan Selçuk T. de kavgayı merak ederek, izlemeye başladı. Umut G. ise Selçuk T'yi, tartıştığı tarafın yakını sanarak, silahla tehdit etti. İkili arasında çıkan tartışma sırasında Umut G'nin Selçuk T'yi tabancayla yaralayarak, olay yerinden kaçtığı öne sürüldü.
 
Ambulansla hastaneye kaldırılan Selçuk T, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı Umut G'yi Atakent Mahallesi'ndeki evinde yakaladı.
 
Polis ekipleri olayda kullanılan tabancayı ise yakınlarındaki bir zeytin ağacının altında buldu.
 
Zanlı Umut G. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam