Menzile kavuşamadılar...

Giresun’un Tirebolu ilçesinden Adıyaman Menzil’e aileleri ile birlikte giderlerken Malatya’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Işıklı Köyü İmamı Fazlı Büyüktürk ile Kuzkun Köyü İmamı Rahmi Kertmen’in eşi Leyla Kertmen son yolculuklarına uğu

Menzile kavuşamadılar...

Giresun’un Tirebolu ilçesinden Adıyaman Menzil’e aileleri ile birlikte giderlerken Malatya’da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Işıklı Köyü İmamı Fazlı Büyüktürk ile Kuzkun Köyü İmamı Rahmi Kertmen’in eşi Leyla Kertmen son yolculuklarına uğurlandılar.
 

Tirebolu’nun Işıklı Köyü’nde imamlık yapan Fazlı Büyüktürk ile Kuzkunlu Köyü’nde imamlık yapan Rahmi Kertmen eşleri ve çocuklarıyla beraber Adıyaman Menzil’e gitmek için çıktıkları yolculukta trafik kazası geçirmişti. Meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Işıklı Köyü İmamı Fazlı Büyüktürk Tirebolu’nun Belen Köyü’nde, Kuzkun Köyü’nde görev yapan İmam arkadaşı Rahmi Kertmen’in eşi Leyla Kertmen ise baba ocağı Işıklı Köyü’nde toprağa verildi.
Öğlen namazına müteakiben Belen Köyü’nde önce Fazlı Büyüktürk için cenaze namazı kılan cemaat daha sonra ilkindi namazı sonrasında da Işıklı Köyü’nde Leyla Kertmen için cenaze namazı kıldı.
Kaza ise önceki sabah saat 07.00 sıralarında Malatya-Sivas karayolunun 10. kilometresinde meydana gelmişti. Rahmi Kertmen (45) yönetimindeki 28 EC 863 otomobil, kontrolden çıkarak köprü bariyerlerine çarpmış, kazada sürücü Rahmi Kertmen’in eşi Leyla Kertmen (36) ile imam arkadaşı Fazıl Büyüktürk (42) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Rahmi, oğulları Nurullah (14) ve Beytullah Kertmen (5) ile imam arkadaşının eşi Neriman ve çocuğu Feyza Büyüktürk (5) yaralanmıştı.
Yaralılar halen Malatya Devlet Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına altında bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam