Memura cuma namazı sabit!

Adana İl Müftülüğü, kış saati uygulamasında devlet memurlarının camilerde cuma namazı kılabilmesi için cuma namazı saatini 12.00 olarak değiştirip, sabitledi.Kış saati uygulamasında saatlerin bir saat geriye alınmasını dikkate alan Adana İl Müftü Vekili S

Memura cuma namazı sabit!

Adana İl Müftülüğü, kış saati uygulamasında devlet memurlarının camilerde cuma namazı kılabilmesi için cuma namazı saatini 12.00 olarak değiştirip, sabitledi.

Kış saati uygulamasında saatlerin bir saat geriye alınmasını dikkate alan Adana İl Müftü Vekili Sezai Erdal, saat 11.30 sularında okunan öğle namazı ezanının bu haftadan itibaren cuma günleri saat 12.00'de okunacağını açıkladı. 
 
Sezai Erdal, bu uygulamanın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin cuma namazlarını camilerde kılabilmesi için yapıldığını bildirdi. Erdal, "Kamu kuruluşlarında çalışanların cuma namazlarına daha rahat yetişmelerini sağlayacak bu uygulama yaz saatine geçilip, saatler bir saat ileri alınıncaya kadar devam edecek" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam