Mehmet Atalay Trabzon’da

Trabzon’un yetiştirdiği en önemli bürokratlardan biri olan Gençlik ve Spor ile Basın İlan Kurumu eski genel müdürü Mehmet Atalay bayram öncesinde dinlenmek üzere Trabzon’a geldi. Atalay programında bir değişiklik olmaz ise bayrama kadar köyünde istirahat

Mehmet Atalay Trabzon’da

Trabzon’un yetiştirdiği en önemli bürokratlardan biri olan Gençlik ve Spor ile Basın İlan Kurumu eski genel müdürü Mehmet Atalay bayram öncesinde dinlenmek üzere Trabzon’a geldi. Atalay programında bir değişiklik olmaz ise bayrama kadar köyünde istirahat edecek ve buradaki yakınlarıyla görüşecek.

Geçirdiği kalp krizinin ardından İstanbul’da ameliyat edilen ve uzun bir süredir tedavisi süren Atalay, doktorlarının da izniyle köyünde bayramını geçirmek için Trabzon’a geldi.

Bayrama kadar köyünde istirahat edecek olan Atalay akraba ve dostlarıyla da burada buluşacak bayramdan sonra ise Trabzon’da bir dizi ziyaret yapacak, Trabzon’daki dostlarıyla buluşacak.

Atalay’ın sağlığına kavuştuğu ve yavaş yavaş eski temposuna yaklaştığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam