MEB personeli zehirlendi!

Milli Eğitim Bakanlığı personelinden bazı kişilerin öğle yemeğinin ardından mide ve baş dönmesi şikayeti ile çeşitli hastanelere sevk edildi. Gıda zehirlenmesi şüphesi ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın Beşevler ve Tandoğan yerleşkesindeki bazı personel çeşit

MEB personeli zehirlendi!

Milli Eğitim Bakanlığı personelinden bazı kişilerin öğle yemeğinin ardından mide ve baş dönmesi şikayeti ile çeşitli hastanelere sevk edildi.

 

Gıda zehirlenmesi şüphesi ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın Beşevler ve Tandoğan yerleşkesindeki bazı personel çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Bazı ambulansların 7 kişiyi aynı anda alıp, hastanelere sevk ettiği görüldü.

 

Yemek yiyen personelden bazıları gazetecilere yaptıkları açıklamada, çorba, pilav, döner ve kadayıftan oluşan mönüyü yediklerini; yemeğin hemen ardından da mide bulantısı, kusma gibi şikayetleri olduğunu söyledi. Personel, bu gelişme üzerine 112 acil servise haber verildiğini belirtti.

 

Bazı çalışanlar da kendilerinde zehirlenme belirtisi görülmediğini, ancak olabileceği için tedirginlik yaşadıklarını aktardı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam