Mayın Faciası: 1 Ölü 1 Yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde hayvan otlatan iki çocuk daha önce araziye döşenen mayına bastı. Çocuklardan biri hayatını kaybetti, diğeri de yaralandı.Çukurca ilçesinde 49 nolu sınır taşı yakınlarında akşam saatlerinde koyun otlatan çocuklardan Şaban Alka

Mayın Faciası: 1 Ölü 1 Yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde hayvan otlatan iki çocuk daha önce araziye döşenen mayına bastı. Çocuklardan biri hayatını kaybetti, diğeri de yaralandı.

Çukurca ilçesinde 49 nolu sınır taşı yakınlarında akşam saatlerinde koyun otlatan çocuklardan Şaban Alkan (12) ve Şaban Alkan (12) daha önceden araziye döşenen mayına bastı. Patlama sonucu çocuklardan Şaban Alkan olay yerin hayatın kaybetti, Engin Ataş ise yaralandı. Yarılanan Ateş'in yakınları tarafından kaldırıldığı Çukurca Sağlık Ocağı'ndaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler