Mardin'de sis faciası

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde aşırı sis nedeniyle yol kenarına park eden TIR'ın dorsesine arkadan çarpan plakalı otomobil içinde bulunan 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı ...Kızıltepe İlçesi'nden geçen İpek Yolu'nda, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nden

Mardin'de sis faciası

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde aşırı sis nedeniyle yol kenarına park eden TIR'ın dorsesine arkadan çarpan plakalı otomobil içinde bulunan 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı ...

Kızıltepe İlçesi'nden geçen İpek Yolu'nda, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nden Mardin'in Kızıltepe İlçesi istikametine doğru giden ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, sis nedeniyle benzin istasyonu önünde park halindeki TIR'ın dorsesine arkadan çarptı. 
 
Meydana gelen kazada otomobil içerisinde aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi yaralandı. Benzinlik görevlilerinin haber vermesiyle olay yerine gelen itafiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkarmak için uzun süre uğraşmak zorunda kaldı.
 
İtafiye ekipleri otomobilin bazı parçalarını demir makaslarla keserek sıkışan yaralıları kurtardı. Yaralılar ambulanslarla Kızıltepe ve Mardin'deki hastanelere götürüldü. 
 
Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Ölen 2 kişinin Suriye uyruklu oldukları öğrenildi. Kazada, Kasım Akgedik, Abdullah Çapan ile Suriye uyruklu olan Muhammed Tiaari ve Maktabaa Alli isimli 4 kişi, Kızıltepe ve Mardin'deki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Doktorlar, yaralıların sağlık durumunun ciddi olduğunu belirtirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler