Mardin'de feci kaza: 4 ölü

Mardin'in Midyat İlçesi'nde Zekeriya Turay'ın kullandığı otomobil, yol bakım çalışması yapan işçilere çarptı. Kazada 4 işçi yaşamını yitirken, 9 kişi de yaralandı.Kaza saat 17.30 sıralarında Mardin'in- Midyat karayolunun 22'nci kilometresinde meydana geld

Mardin'de feci kaza: 4 ölü

Mardin'in Midyat İlçesi'nde Zekeriya Turay'ın kullandığı otomobil, yol bakım çalışması yapan işçilere çarptı. Kazada 4 işçi yaşamını yitirken, 9 kişi de yaralandı.

Kaza saat 17.30 sıralarında Mardin'in- Midyat karayolunun 22'nci kilometresinde meydana geldi. Midyat-Dargeçit istikametine giden Zekeriya Turay yönetimindeki 35 AS 9232 plakalı otomobil, belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak, özel bir firmaya bağlı olarak yol bakım çalışması yapan işçilerin arasına daldı. Can pazarının yaşandığı kazada işçiler Ramazan Deniz, Nedim Çeker, Murat Çatak ve Serdar Çeker hayatını kaybetti. İşçiler Yasin Koçyiğit ve Süleyman Deniz ile otomobil sürücüsü Zekeriye Turay ve araçta bulunan Mahmut Çelik, Şefika Çelik, Cevdet Çelik, Emine Turay, Barış Turay ve Başer Sadık Turay yaralandı. Hastanede kaldırılan yaralılar arasında çocukların da olduğu belirtildi. İlk tedavileri yapılan yaralılar daha sonra Mardin'e sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam