Manisa’da IŞİD operasyonu: 17 gözaltı

Manisa’nın merkez ve kırsalda bulunan 6 mahallede eş zamanlı olarak yapılan operasyonda, terör örgütü IŞİD’e yardım edip eleman sağladıkları iddiasıyla 17 kişi gözaltına alındı.Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri ve jandarma kuvvetlerini

Manisa’da IŞİD operasyonu: 17 gözaltı

Manisa’nın merkez ve kırsalda bulunan 6 mahallede eş zamanlı olarak yapılan operasyonda, terör örgütü IŞİD’e yardım edip eleman sağladıkları iddiasıyla 17 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri ve jandarma kuvvetlerinin katıldığı ortak operasyonla IŞİD’e yardım ettiği ve eleman sağladığı belirtilen kişilere yönelik saat 06.00 sıralarında operasyon düzenledi. Manisa’nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde kent merkezi ve kırsaldaki 6 mahallede belirlenen adreslere yaklaşık 400 kolluk kuvvetinin katılımıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 17 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 17 kişinin IŞİD ile irtibat içinde oldukları, örgüte eleman kazandırmak için çalışmalar yaptıkları iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler