Makam şoföründen travesti cinayeti...

İstanbul Beylikdüzü Bizimkent Köprü’de, göğsünden silahla vurularak hayatını kaybeden 19 yaşındaki “Günce Hatun” takma adlı travesti Muhammed Caglıya’yı öldüren İlker K., cinayetin ardından tekrar olay yerine gidince, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Bey

Makam şoföründen travesti cinayeti...

İstanbul Beylikdüzü Bizimkent Köprü’de, göğsünden silahla vurularak hayatını kaybeden 19 yaşındaki “Günce Hatun” takma adlı travesti Muhammed Caglıya’yı öldüren İlker K., cinayetin ardından tekrar olay yerine gidince, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Beylikdüzü ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Bir bankada makam şoförü olarak çalıştığı öğrenilen zanlı ifadesinde, “Taksim’de arkadaşlarımla eğlendim. Esenyurt’taki evime gidiyordum. Beylikdüzü’ne geldiğimde travesti zorla arabama bindi. Ben de kavga ederek aşağıya indirdim. Ben hareket ederken, çok ağır küfürler savurarak arabaya da taş attı. Ben de ruhsatsız silahımla havaya birkaç el ateş ederek oradan ayrıldım. 
 
Sonra silahı Büyükçekmece sahilinde denize attım. Tekrar olay yerine döndüğümde polis camımın kırık olduğunu görerek beni gözaltına aldı. Yaptığımdan pişmanım” dedi. İlker K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler