Mahkûmlar hastanede genç kıza tecavüz etti

  DİYARBAKIR Tarım Açık Cezaevi'nde kalan ve Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören E.K. ve M.T. isimli 2 mahkum, iddiaya göre kaldığı sığınmaevinden tedavi için hastaneye gelen 19 yaşındaki B.A.'ya tecavüz etti. Kızın polise şikayeti ü

Mahkûmlar hastanede genç kıza tecavüz etti

 

 
DİYARBAKIR Tarım Açık Cezaevi'nde kalan ve Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören E.K. ve M.T. isimli 2 mahkum, iddiaya göre kaldığı sığınmaevinden tedavi için hastaneye gelen 19 yaşındaki B.A.'ya tecavüz etti. Kızın polise şikayeti üzerine ortaya çıkan olay sonrası hastaneden kaçan E.K. ile M.T. bir kafede yakalandı. Mahkumların, önceki gün hastane odasında uyuşturucu kullandıktan sonra kıza tecavüz ettiği öne sürüldü. 
 
Polis yetkilileri, aile baskısından kaçarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sığınmaevi'ne yerleşen 19 yaşındaki B.A.'nın, tedavi için hastaneye gittiğinde, mahkumlar E.K. ile M.T.'nin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla kendilerine başvuru yaptığını kaydetti. B.A., Diyarbakır Valiliği Kadın Sığınmaevi'ne yerleştirilerek koruma altına alındı. Zanlılar açık cezaevinde kaldığı için hastanede başlarında jandarma beklemediği ve tek kişilik odalarda kaldıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler