Mağarada kadın cesedi bulundu

  Alına bilgiye göre, ilçeye bağlı Ceylanlı köyü, Bozkayalar mevkisinde piknik alanındaki mağarada toprağın dışında bir ayak olduğunu fark eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir saat

Mağarada kadın cesedi bulundu

 

 

Alına bilgiye göre, ilçeye bağlı Ceylanlı köyü, Bozkayalar mevkisinde piknik alanındaki mağarada toprağın dışında bir ayak olduğunu fark eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. 

Olay yerine gelen Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir saat süren çalışmaların ardından cesede ulaştı. Yapılan incelemede, çuvala konulmuş, elleri ve ayakları bağlanmış, vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbeleri almış cesedin 40 yaşlarındaki bir kadına ait olduğu belirlendi. 

4-5 gün önce öldüğü tahmin edilen ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam