Madencilere ulaşıldı mı?

18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında bugün diğer günlere oranla daha hareketlilik yaşanıyor. Maden ocağı çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.Mahsur kalan işçilerin birinci derece yakınların güvenlik noktalarından geçirilip, içeri alınıyor. Alana g

Madencilere ulaşıldı mı?

18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında bugün diğer günlere oranla daha hareketlilik yaşanıyor. Maden ocağı çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Mahsur kalan işçilerin birinci derece yakınların güvenlik noktalarından geçirilip, içeri alınıyor. Alana girecek ambulans ve diğer araçlar birinci kontrol noktasından geçerken, araçta bulunan kişilerin isimleri listeye ediliyor. İkinci ve üçüncü güvenlik kontrolu noktasında ise kimlik kontrolü yapılıp içeri alınıyor. Cumhuriyet Savcısı'nın da gece maden ocağına gelip incelemede bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler