Maçka belediyesinden karesiye çıkarma!

Trabzon’un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, kardeş belediyeleri olan Balıkesir Karesi Belediyesi 35. Geleneksel Kurtdereli Güreşleri programına katıldı. Trabzon Maçka Belediyesi ile kardeş belediye olan Balıkesir Karesi Belediyesi Kurtdereli Mehmet Pe

Maçka belediyesinden karesiye çıkarma!

Trabzon’un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, kardeş belediyeleri olan Balıkesir Karesi Belediyesi 35. Geleneksel Kurtdereli Güreşleri programına katıldı.

Trabzon Maçka Belediyesi ile kardeş belediye olan Balıkesir Karesi Belediyesi Kurtdereli Mehmet Pehlivan adına bu yıl 35.’si düzenlenen güreş etkinliklerine Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve beraberindeki meclis üyeleri katıldı.

Program öncesi Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz makamında Maçka Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ziyaret eden Başkan Koçhan, “Kardeş Belediyemiz olan Karesi Belediyesi’nin düzenlediği 35. Geleneksel Kurtdereli Güreşleri programına bizleri de davet eden değerli Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Bizleri burada çok güzel ağırladılar başta Başkan Yılmaz olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam