Maça giden kardeşler kazada öldü

Fenerbahçe'nin bu akşam Ankaragücü ile oynayacağı maçı izlemek için Manisa'nın Kula İlçesi'nden İstanbul'a giden esnaf, 38 yaşındaki Murat Dişçi ve kardeşi 33 yaşındaki Soner Dişçi, arıza yapan taraftar otobüsünden inip yol kenarında beklerken kargo kamyo

Maça giden kardeşler kazada öldü

Fenerbahçe'nin bu akşam Ankaragücü ile oynayacağı maçı izlemek için Manisa'nın Kula İlçesi'nden İstanbul'a giden esnaf, 38 yaşındaki Murat Dişçi ve kardeşi 33 yaşındaki Soner Dişçi, arıza yapan taraftar otobüsünden inip yol kenarında beklerken kargo kamyonunun çarpması sonucu öldü.

Manisa'nın Kula İlçesi'nde beyaz eşya dükkanı işleten Murat Dişçi ve kardeşi Soner Dişçi, gönül verdikleri Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Ankaragücü ile oynayacağı maçı izlemek için yola çıktı. Dişçi kardeşlerin de içinde bulunduğu çok sayıda sarı- lacivertli taraftarı taşıyan Osman Paser'in kullandığı 45 AH 160 plakalı otobüs, saat 04. 20 sıralarında, Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ne bağlı Gelembe Beldesi yakınlarındaki Fırdanlar Rampası'nda arıza yaptı. Şoförün yol kenarına park ettiği otobüsteki taraftarlar, arıza giderilene kadar sigara içmek için dışarı çıktı. Bu sırada, aynı yönde gelen Mesut Çapalı yönetimindeki bir kargo şirketine ait kamyon, etrafında herhangi bir uyarı levhası bulunmadığı öne sürülen otobüse arkadan çarptı. Kamyon şoförünün de direksiyon başında uyuduğu öne sürülen kazada, otobüsün arka tarafından sigara içen Murat Dişçi ve kardeşi Soner Dişçi öldü. Kamyon şoförü Mesut Çapalı gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı. Evli ve ikişer çocuk babası olan Dişçi kardeşlerin ölümü Kula'da üzüntü yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam