Maç yaparken kalp krizi geçirdi!

İzmir'in Tire ilçesinde 54 yaşında bir bankacı, arkadaşlarıyla çıktığı halı saha futbol karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.İzmir'in Tire ilçesinde bir banka şubesinde müdür yardımcısı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Tufan Yücel (

Maç yaparken kalp krizi geçirdi!

İzmir'in Tire ilçesinde 54 yaşında bir bankacı, arkadaşlarıyla çıktığı halı saha futbol karşılaşmasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İzmir'in Tire ilçesinde bir banka şubesinde müdür yardımcısı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Tufan Yücel (54), mesai arkadaşlarıyla halı saha maçı yaparken mola sırasında aniden yere yığıldı. İlk müdahalesi arkadaşları tarafından saha içinde yapılan Tufan Yücel için vakit kaybedilmeden ambulans çağrıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tufan Yücel'e tıbbi müdahalede bulunarak kalp masajı yaptı. Ardından ambulansla Tire Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Yücel, doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamadı.

Mesai arkadaşlarının ani ölümüyle sarsılan banka çalışanları ise olanlara inanmakta güçlük çekti. Yücel'in mesai arkadaşları, "Kendisi yöneticimiz olmasına rağmen dünyalar iyisi biriydi. Bugüne kadar bizler onun kalbini defalarca kırsak da o bir kere bile bizim kalbimizi kırmadı. Şubemizde toplam 6 yıldır görev yapıyordu. Bugüne kadar önemli bir sağlık sorunu yoktu.

Bize yaklaşık 5-6 yıl önce küçük bir kalp spazmı geçirdiğini ancak kalp ilacı kullanmadığını söylüyordu. Kendisi yalnızca önlem olarak kanı sulandırıcı basit ilaçlar kullanıyordu. Doktorlar bize kalp damarlarından birinin tıkalı olabileceğini söyledi. Gençliğinden beri spor yapan biriydi. Özellikle futbol tek tutkusuydu. 3 ay önce de safra kesesinden basit bir operasyon geçirmişti" şeklinde konuştu.

Tufan Yücel'in cenazesi, doğum yeri olan Ödemiş'in Ovakent beldesinde çalışma arkadaşlarının da katıldığı törenle toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler