Londra'da 4 Trabzonlu yürek

İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan 2012 Olimpiyatlarında milli gururumuz olan ve iki branşta dört sporcumuz altın madalya için mücadelelerini sürdürüyor.74 kiloda Güreşçimiz Selçuk Çebi henüz Olimpiyatlarda güreş müsabakaları başlamadığı için minder

Londra'da 4 Trabzonlu yürek

İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan 2012 Olimpiyatlarında milli gururumuz olan ve iki branşta dört sporcumuz altın madalya için mücadelelerini sürdürüyor.

74 kiloda Güreşçimiz Selçuk Çebi henüz Olimpiyatlarda güreş müsabakaları başlamadığı için mindere çıkmaz iken boks branşındaki üç Trabzonlu boksörümüz hem Trabzon’u hem de Türkiye’nin gururu oldular.

1. tur maçlarında zorlanmayan boksörlerimiz 2. Tura yükselirken bu turu da başarılı geçmeleri halinde isimlerini çeyrek finale yazacaklar.

Londra’da hem Türkiye gururumuz hem de Trabzon’un gururu olan sporcularımızın müsabaka tarihleri şöyle;  

Fatih Keleş, 2. turda Litvanyalı Evaldas Petrauskas ile 2 Ağustos Perşembe 22.45'de, çeyrek finale yüksebilmek için ringe çıkacak

Yakup Şener, 2. turda Özbekistan'dan Uktamjon Rahmonov ile 4 Ağustos 16.45'te karşı karşıya gelecek.

Ferhat Pehlivan, 2. turda 4 Ağustos Cumartesi 22.45'te, Mısır'dan Ramy Elawady ile çeyrek finale yükselebilmek için karşılaşacak.

Olimpiyatlardaki Trabzonlu sporcularla ilgili gelişmeleri Haber61.Net den takip edebilirsiniz 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam