Liseli kızların kavgası felç etti!

İzmir’in Eşrefpaşa Semti’nde, erkek arkadaş yüzünden sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden karşılıklı tehditlerle başlayan, ardından kızlar arasında sokak kavgasına dönen olay sırasında bıçakla atar damarı kesilen lise öğrencisi Beyhan Ç.’nin sol tara

Liseli kızların kavgası felç etti!

İzmir’in Eşrefpaşa Semti’nde, erkek arkadaş yüzünden sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden karşılıklı tehditlerle başlayan, ardından kızlar arasında sokak kavgasına dönen olay sırasında bıçakla atar damarı kesilen lise öğrencisi Beyhan Ç.’nin sol tarafı felç oldu.

 

Aşırı kan kaybından hastaneye kalbi durmuş olarak getirilen Beyhan Ç.’nin, burada doktorların çabalarıyla yeniden hayata döndürüldüğü öğrenildi. Eski sağlığına kavuşup kavuşamayacağı henüz bilinmeyen kızının arkadaş kurbanı olduğunu söyleyen Mehmet Ç., "Doktorların onu hayata döndürdükleri gibi felç kalmaması için de mücadele etmelerini istiyorum" dedi.

 

Açık Lise’de eğitim gören 17 yaşındaki N.K., ayrıldığı erkek arkadaşının Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi A.T. ile arkadaşlık yaptığını öğrenince, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ona ulaşarak tartıştı. Tartışmanın ardından randevulaşan kızlardan A.T., yanına, kendisiyle aynı lisede, Makine Bölümü 10’uncu sınıfta okuyan Beyhan Ç.’nin de aralarında bulunduğu arkadaşlarını alarak, geçen 18 Şubat’ta saat 15.00 sıralarında, 474 Sokak’ta oturan N.K.’nin evinin önüne gitti.

 

HASTANEDE YAŞAMA DÜNDÜRÜLDÜ 

 

’Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz’ suçundan da poliste kaydı bulunduğu belirtilen N.K., gruptaki kızların üzerine bıçakla saldırdı. Bu sırada kasığına gelen bıçak darbesiyle ağır yaralanan Beyhan Ç., hastaneye kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden, götürüldüğü İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde doktorların çabalarıyla, duran kalbi yeniden çalıştırılarak hayata döndürülen Beyhan Ç., yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

 

SOL TARAFI FELÇ KALABİLİR

 

Hayata döndürülmesine rağmen kısa süreli oksijensiz kalmanın beyninde zarara yol açacağı ve bu nedenle de felç kalabileceği bildirilen Beyhan Ç. için korkulan oldu. Liseli Beyhan Ç.’nin yapılan ilk kontrollerde, sol tarafını hiç hissetmediği, gözünü, kolunu ve bacağını oynatamadığı bildirildi.

 

Doktorlar, hayati tehlikesi devam eden Beyhan Ç.’nin yaşama tutunursa, fizik tedavi ile eski sağlığının ne kadarına kavuşacağının ise henüz bilinemediğini belirtti.

 

AİLESİ PERİŞAN OLDU

 

Kızlarının okuldan dönüşünü beklerken aldıkları haber sonrasında dünyaları yıkılan Mehmet Ç., Beyhan’ın arkadaş kurbanı olduğunu söyledi. Mehmet Ç., "Kızım kız arkadaşının çay daveti yalanına kanıp oraya gitmiş. Sonrasında ise o üzücü olay gerçekleşmiş. Şimdi kızımın felç kalma riskinin yüksek olduğunu, vücudunun yarısını hisetmediğini söylediler. Bu bizim için büyük acı. Kızımın eski sağlığına kavuşması için doktorların onu hayata döndürdüğü gibi büyük çaba göstermesini istiyorum" dedi.

 

Öte yandan, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan N.K. ise işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği Adliye’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Ailevi sorunlar yaşayan, agresif tavırlarıyla tanındığı belirtilen N.K.’nın ayrıca, poliste ’küçük yaşta kız çocuğuna cinsel taciz’ suçundan da kaydı olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler