Liseli kızın intihar girişimi !

   İstanbul Mecidiyeköy'de 17 yaşındaki lise öğrencisi bir genç kız, otobüs durağında insanların gözü önünde karnına dayadığı silahla kendini vurdu. Polis sevgilisi tarafından terk edildiği için intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen genç kız, otobüst

Liseli kızın intihar girişimi !

 

 
 
İstanbul Mecidiyeköy'de 17 yaşındaki lise öğrencisi bir genç kız, otobüs durağında insanların gözü önünde karnına dayadığı silahla kendini vurdu. Polis sevgilisi tarafından terk edildiği için intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen genç kız, otobüsteki bir hemşirenin yaptığı ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
 
Mecidiyeköy'deki bir otobüs durağına saat 21.00 sıralarında sevgilisi ile görüşmek için gelen M.A. (17) adlı lise öğrencisi kız, çantasında getirdiği ruhsatsız silahla karnına tek el ateş etti. Otobüs durağında bekleyen çok sayıda vatandaşların gözleri önünde intihara kalkışan genç kız, karnından giren ve sırtından çıkan kurşun sonucu kanlar içerisinde yere yığıldı. M.A. ağır şekilde yaralanırken, genç kızın sevgilisi olduğu ileri sürülen ve ismi açıklanmayan polis memuru ise şoka girdi. Olay sırasında çalıştığı hastaneden evine dönen ve durakta otobüse binen Sinem Bulut adındaki hemşire, bindiği otobüsten inerek yaralı M.A.'ya ilk müdahalede bulundu.
 
Hemşire Bulut, genç kızın sırtına tampon yaparken; diğer yandan da M.A.'nın uyanık kalması için sürekli uyarıda bulundu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı M.A.'yı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Liseli kız, hastanede tedavi altına alınırken, hayati tehlikeyi ise henüz atlatamadığı öğrenildi. M.A.'nın sevgilisinden yaklaşık 1 hafta önce ayrıldığı ve bu nedenle intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kızın sevgilisi olduğu iddia edilen kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam