Liseli kız kendini kömürlüğe astı!

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’nde lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Asiye Aslan, doğum gününde, kendisini kömürlüğün tavanına iple asarak yaşamına son verdi. Sinanpaşa’daki Çiğiltepe Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencilerinden Asiye Aslan, bu

Liseli kız kendini kömürlüğe astı!

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’nde lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Asiye Aslan, doğum gününde, kendisini kömürlüğün tavanına iple asarak yaşamına son verdi.

 

Sinanpaşa’daki Çiğiltepe Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencilerinden Asiye Aslan, bu sabah saatlerinde evlerinin arkasındaki kömürlüğün tavanına iple kendini astı. Genç kızın cesedini, yakınları buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin genç kızın yaşamını yitirdiğini belirlemesinin ardından Asiye Aslan’ın cenazesi, otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis, genç kızın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

 

Başarılı bir öğrenci olduğu belirtilen ve bugün doğum günü olan Asiye Aslan’ın, iki gündür okula gitmediği kaydedildi. Aslan’ın kullandığı sosyal paylaşım sitesindeki adresine ise arkadaşları acı haberi aldıktan sonra duygu dolu satırlar yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler