Liseli genç vahşice öldürüldü!

Eskişehir'de 15 yaşındaki lise öğrencisi, 17 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Liseli gencin bir tarlada bulunan cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Dün akşam saatlerinde 71 Evler M

Liseli genç vahşice öldürüldü!

Eskişehir'de 15 yaşındaki lise öğrencisi, 17 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Liseli gencin bir tarlada bulunan cesedi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Dün akşam saatlerinde 71 Evler Mahallesi Sultandere Köyü yakınlarındaki tarlada yatan bir şahıs olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede, şahsın vücudunun çeşitli yerlerine saplanmış 17 bıçak darbesi ile öldürüldüğünü belirledi.

Polis, cesedin 15 yaşındaki Taha Burak Ünsal'a ait olduğunu tespit etti.

Eskişehir Türk Telekom Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen Taha Burak Ünsal'ın cesedi otopsi için Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, katil ya da katilleri yakalamak için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam