Liseli genç kız banyoda öldü!

Erzurum'un Karaçoban ilçesine bağlı Burnaz köyünde banyoya giren lise öğrencisi Senem Özşahin, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Karaçoban Lisesi ikincisi sınıf öğrencisi Senem Özaşahin (17), köydeki evlerinde öğleden sonra banyoya gir

Liseli genç kız banyoda öldü!

Erzurum'un Karaçoban ilçesine bağlı Burnaz köyünde banyoya giren lise öğrencisi Senem Özşahin, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

 

Karaçoban Lisesi ikincisi sınıf öğrencisi Senem Özaşahin (17), köydeki evlerinde öğleden sonra banyoya girdi. Özşahin, banyonun soğuk olması nedeniyle oturma odasında yanmakta olan sobadan mangalla kömür közü alıp banyonun kapısını arkadan kilitledi. Uzun süre Özşahin'den ses çıkmaması üzerine anne Halide ile baba Sabri Özşahin, kızlarına kapıyı açması için seslendi. Ancak kızlarının ses vermemesi üzerine Özşahin çifti kapıyı kırdı.

 

Kızlarının cansız bedenini gören baba ve anne Özşahin hemen muhtar İhsan Özdemir'e durumu bildirdi. Muhtar da telefonla jandarmaya haber verdi.

 

Ailesi kızlarının cesedini ilçe devlet hastanesine kaldırdı. Cumhuriyet savcısı, Senem Özşahin'in ölüm nedenin tam olarak anlaşılabilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

 

Muhtar Özdemir, Cumhuriyet savcısının ölüm olayının karbonmonoksit zehirlenmesinden kaynaklandığını belirttiğini, ancak kesin sonuç için cesedin adli tıp kurumuna gönderildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler