Lisede bıçaklı kavga

  Olay, Tophane Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi'nde meydana geldi. 10. sınıf öğrencisi B.T. (18), saat 17.30 sıralarında danışmada görevli olan A.T'yi (17) konuşmak için yanına çağırdı. B.T., yanında getirdiği bıçakla, aralarında husumet bulunan A.T.'yi

Lisede bıçaklı kavga

 

 

Olay, Tophane Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi'nde meydana geldi. 10. sınıf öğrencisi B.T. (18), saat 17.30 sıralarında danışmada görevli olan A.T'yi (17) konuşmak için yanına çağırdı. B.T., yanında getirdiği bıçakla, aralarında husumet bulunan A.T.'yi bacağından yaraladı. Okul idaresi hemen ambulans çağırıp polis ekiplerine haber verdi. 

Polis ekipleri B.T.'yi göz altına alarak karakola götürdü. Yaralanan A.T. Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam