Lise öğrencisi antrenörüyle gitti

Çağlayan Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi ve aynı zamanda okulun atletizm takımı sporcusu N.N.Ç. ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden ayrıldıktan sonra atletizm antrenörlüğü yapan 53 yaşındaki O.A.C. arasında duygusal yakınlaşma oldu. Okul devam ederken ev

Lise öğrencisi antrenörüyle gitti

Çağlayan Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi ve aynı zamanda okulun atletizm takımı sporcusu N.N.Ç. ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden ayrıldıktan sonra atletizm antrenörlüğü yapan 53 yaşındaki O.A.C. arasında duygusal yakınlaşma oldu. Okul devam ederken evi terk eden N.N.Ç., eşinden kısa süre önce boşanan 2 çocuk babası O.A.C.’nin yanına yerleşti. Kızın babası 37 yaşındaki Güray Ç., N.N.Ç.’yi defalarca geri dönmesi için ikna çabalarına cevap alamayınca durumu savcılığa bildirdi.

"CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİK"
Antrenör O.A.C.’nin ifadesi Sanayi Polis Merkezi’nde, öğrencinin ifadesi ise Çocuk Şube Müdürlüğü’nde alındı. Genç kız ifadesinde O.A.C. ile duygusal bir ilişkileri olduğunu, kısa süre içinde evlilik planları olduğunu, cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi.

BABASI PERİŞAN OLDU
Çiftin verdiği ifadeler doğrultusunda O.A.C. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken N.N.Ç. ise çocuk ıslah evine gönderildi. Islah evinde yaklaşık 1 hafta kalan N.N.Ç., yurttan kaçarak O.A.C.’nin yanına yerleşti. Baba Güray Ç., "Kızım sevgilisi ile kendi isteği ile birlikte olduğunu söylemiş. Ben bu ifadenin pişmanlık sonunda verildiğini, kızımın geri dönme isteğinin bu eylemi ile engellendiğini düşünüyorum. Kızımın yaptığı hatadan bir an önce dönmesini istiyor, onu her hali ile kabul edeceğimi söylüyorum. Spor eğitmeninin de hak ettiği ceza ne ise onu almasını istiyorum" dedi. 

Diğer yandan, 5 yıl önce Antalya’daki yerel televizyon kanalına röportaj veren atletizm antrenörü O.A.C.’nin tek isteğinin insanlara örnek olmak olduğunu söylediği, "Gençler beni örnek alsın ve sporun önemini kavrasın" dediği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler