Lise müdürü tacizden gözaltında

Adana'da 3 öğrencisini elle taciz iddia ettiği ileri sürülen bir ilköğretim okulu öğretmeninin tutuklanmasının ardından bu kez bir lisenin müdür yardımcısı taciz iddiasıyla gözaltına alındı.ELLE VE SÖZLE TACİZ İDDİASISeyhan İlçesi'ndeki bir lisede okuyan

Lise müdürü tacizden gözaltında

Adana'da 3 öğrencisini elle taciz iddia ettiği ileri sürülen bir ilköğretim okulu öğretmeninin tutuklanmasının ardından bu kez bir lisenin müdür yardımcısı taciz iddiasıyla gözaltına alındı.

ELLE VE SÖZLE TACİZ İDDİASI

Seyhan İlçesi'ndeki bir lisede okuyan B.K. (15), H.A. (14) ve Z.P. (14) adlı kız öğrenciler, okul müdür yardımcısı Hüseyin Ö.'nün (43) kendilerini elle ve sözlü olarak taciz ettiklerini iddia etti. Ailelerin yaptığı başvuru üzerine gözaltına alınan Hüseyin Ö., suçlamaları kabul etmedi. Ahlak bürodaki sorgunda suçlamaları kabul etmeyen müdür yardımcısı Hüseyin Ö., adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam