Libya'dan Trabzon'a ateş düştü

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında bir inşaatta vinç operatörü olarak çalışan ve dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in ailesi, yakınları ve arkadaşları büyük şok yaşıyor. Kalp hastası olan ve oğlunun ölüm ha

Libya'dan Trabzon'a ateş düştü

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında bir inşaatta vinç operatörü olarak çalışan ve dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Yunus Emre Çelik'in ailesi, yakınları ve arkadaşları büyük şok yaşıyor.

Kalp hastası olan ve oğlunun ölüm haberini alan baba İsmail Çelik, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesindeki evlerinde yaşayan annesi Sevim Çelik de oğlunun hayatını kaybettiğini bilmiyor.

Oymalıtepe beldesinde bulunan amcası Abdülkadir Çelik, yeğeninin yaklaşık 2,5- 3 ay önce Libya'nın Trablus kentine bir inşaat firmasında çalışmaya gittiğini ifade ederek "Yakında kendisi ile görüşemedik. Olayı yeni duydum. Ben 1979 yılında Libya'da çalışmıştım. Biz, o zamanlar sıkıntı çektik. Şu an orada şartlar yine çok zor. Cenazesini bile zor alacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Arkadaşı Atilla Kalyon da, en son iki gün önce annesi ile telefonla görüştüğünü duyduğunu belirterek şöyle konuştu: "Annesine burada işlerin çok zor olduğunu söylemiş. Annesi iki günden beri de kendisinden haber alamamış. Annesi öldüğünden haberi yok"

Arkadaşı ve aynı zamanda akrabası olan Aydın Önal da "Çalışmak için Libya'ya gitti. Amacı para biriktirip döndüğünde evlenmekti. İki gün önce annesi ile görüşmüş. O günden beri de kendisinden haber alamadık" diye konuştu.

Yunus Emre Çelik'in 3 erkek, biri kız 4 kardeşin en küçüğü olduğu ve diğer abisinin de Rusya'da işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Çelik, gibi Yomra ilçesinden 80 kişinin daha Libya'da çalıştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam