Libya’da vurulan Türk gemisi yurda geldi

Libya açıklarında hem karadan hem de havadan yapılan saldırıda 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin hafif yaralandığı Tuna-1 isimli Türk yük gemisi, TCSG-83 Botu eşliğinde saat 19.00 sıralarında Fethiye Limanı’na giriş yaptı.Fethiye’de Şovalye Adası açıklarında de

Libya’da vurulan Türk gemisi yurda geldi

Libya açıklarında hem karadan hem de havadan yapılan saldırıda 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin hafif yaralandığı Tuna-1 isimli Türk yük gemisi, TCSG-83 Botu eşliğinde saat 19.00 sıralarında Fethiye Limanı’na giriş yaptı.

Fethiye’de Şovalye Adası açıklarında demirleyen Tuna-1 isimli gemide meydana gelen hasar uzaktan görülebiliyordu. Gemideki mürettebat Fethiye Limanı’na girerken, Fethiye İskelesi’nde de Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten ile Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve diğer yetkililer, sağlık görevlileri ile birlikte gemiden gelecek yaralıları beklediler. Yaralıların durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Gemi mürettebatının işlemleri için Liman Başkanlığı ve gümrük görevlileri hizmet teknesiyle saldırıya uğrayan gemiye gittiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam