Kuyudan iki erkek cesedi çıktı!

İlk ceset geçtiğimiz hafta çıkarılırken, bugün çıkarılan 2. cesedin kimliği tespit edilemedi.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Ortaklar Beldesi’ne bağlı Dereköy Düzenlik Mevkii’ne uzak bir yerde oynamakta olan bir çocuk, büyük bir çınar ağacının dib

Kuyudan iki erkek cesedi çıktı!

İlk ceset geçtiğimiz hafta çıkarılırken, bugün çıkarılan 2. cesedin kimliği tespit edilemedi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Ortaklar Beldesi’ne bağlı Dereköy Düzenlik Mevkii’ne uzak bir yerde oynamakta olan bir çocuk, büyük bir çınar ağacının dibinde işlenen vahşi bir cinayeti gördü. Korkusundan ses çıkarmayan çocuk bir grubun dövüp bıçakladıktan sonra öldürdükleri şahsı kuyuya attıklarını görünce gördüğü korkunç olayı ailesine anlattı.

Çocuğunun anlattıkları üzerine aile durumu jandarmaya ihbar edince, bahse konu bölgede inceleme yapan jandarma kuyuya atılmış bir erkek cesedini görüp Aydın Sivil Savunma Müdürlüğü’nden yardım isteyerek cesedi kuyudan çıkardı. Kuyudan çıkarılan cesedin Gürkan Ekmekçi’ye ait olduğu belirlenirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Jandarma bıçaklanarak öldürüldükten sonra kuyuya atılan 25 yaşındaki Gürkan’ın katillerini ararken dün akşam saatlerinde ilginç bir ihbarla karşılaştı. Kimliğini açıklamayan ihbarcı jandarmayı arayarak “Aynı kuyuda bir ceset daha var” deyip telefonu kapattı. Bunun üzerine tekar bahse konu yere gidip aynı kuyuda inceleme yapan jandarma öldürüldükten sonra naylona sarılmış bir ceset daha buldu. Son bulunan cesedin Gürkan Ekmekçi’den daha önce öldürülüp kuyuya atıldığı belirlendi.

Kuyunun dar olması nedeniyle uzun uğraşlar sonucu ceset kuyudan çıkarılırken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından güvenlik çemberine alınan kuyunun çevresine kimsenin girmesine müsaade edilmedi.
Uzun süredir kuyudaki suyun içinde kaldığı için tanınmayacak hale gelen cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Ceset otops için adli tıp kurumuna gönderilirken güvenlik güçleri tarafından olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam