Kutsal topraklardan dönüş

Türk Hava Yolları (THY) ve Suudi Arabistan Havayolları’na ait uçaklarla İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen hacılar, “Herkesin oraları mutlaka görmesi gerekir. Orada yaşanılanlar kelimeler ile tarif edilmez” dedi. Suudi Arabistan’da etkili olan yağmurdan

Kutsal topraklardan dönüş

Türk Hava Yolları (THY) ve Suudi Arabistan Havayolları’na ait uçaklarla İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen hacılar, “Herkesin oraları mutlaka görmesi gerekir. Orada yaşanılanlar kelimeler ile tarif edilmez” dedi. Suudi Arabistan’da etkili olan yağmurdan dolayı insanların çok sıkıntı çektiğini ifade eden Bahattin Yücel, “Çok büyük duygular yaşadık. Hacdan sonraki yağmur nedeniyle insanlar çok perişanlık çektiler. Benim için mükemmel bir hac oldu. 50 günden beri oradayım. 10 defa hacca gittim, 10 defa gitmeme rağmen değişik duygular yaşadım” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam