Kuşadası'na 3 gemi birden geldi

Kuşadası Ege Ports limanına sabah 06.30 sularında yanaşan Bahama Bayraklı Seven Seas Marıner, Bermuda Bayraklı Diskovery, Yunan Bayraklı Lous Cristal isimli gemiler 2 bin 300 yolcu getirdi.Çoğunluğu Amerika ve İngiliz yolcular, gemilerinden inip tur progr

Kuşadası'na 3 gemi  birden geldi

Kuşadası Ege Ports limanına sabah 06.30 sularında yanaşan Bahama Bayraklı Seven Seas Marıner, Bermuda Bayraklı Diskovery, Yunan Bayraklı Lous Cristal isimli gemiler 2 bin 300 yolcu getirdi.
Çoğunluğu Amerika ve İngiliz yolcular, gemilerinden inip tur programları kapsamında hacı olmak üzere Efes ve Meryemana turuna katıldı. Otobüslerle Kuşadası ’ndan ayrılan gemi yolcuları ören yerlerini gezdikten sonra Kuşadası Çarşı ve alışveriş merkezlerine yöneldi.

Mart ayında 7, Nisan Ayında 27 gemi seferinin gerçekleştiği Kuşadası Ege Ports Limanı'nda Mayıs ayında 88 gemi seferi ile Kuşadası Kurvaziyer sezonunun hareketleneceğini belirten Kuşadası Ege Ports Müdürü Aziz Güngör, “Mayıs ayında dünyanın en büyük gemileri arasında yer alan Navigatör Of The Seas, Splendour Of The Seas, Celeprity Equınox, Celeprity Sılhouette, Ruby Prıncess gibi bir çok geminin yanısıra 2012 kruvaziyer turizminde Kuşadası 'na ve Türkiye'ye ilk defa düzenli sefer gerçekleştirecek. Seranado Of The Seas, Columbus 2, Crown Pırınces, L. Olimpia, Grandeur Of The Seas, Rıvıera, Queen Elizabeth, Thomson's Destiny, Azura, Celebrity Constellation ve Celebrity Reflectıon Kuşadası ve Türkiye turizmine renk katacak.” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam