"Kuruyemiş Fiyatları Ucuzlayacak"

Kayseri'de kuruyemişçilik yapan Halil Cankı, bu sezon ürünlerin bol olduğunu ve kuruyemiş fiyatlarının ucuzlayacağını söyledi. Kayseri'de kuruyemişçilik yapan Halil Cankı, kuruyemiş fiyatlarının düşeceğini söyledi. Cankı, "Geçen sene hava şartlarından dol

"Kuruyemiş Fiyatları Ucuzlayacak"

Kayseri'de kuruyemişçilik yapan Halil Cankı, bu sezon ürünlerin bol olduğunu ve kuruyemiş fiyatlarının ucuzlayacağını söyledi.

Kayseri'de kuruyemişçilik yapan Halil Cankı, kuruyemiş fiyatlarının düşeceğini söyledi. Cankı, "Geçen sene hava şartlarından dolayı kuruyemiş fiyatlarında artış olmuştu. Bu sene hava şartları normal ilerlediği için ürünlerin hasatları da güzel oldu. O yüzden kuruyemiş fiyatlarında özellikle fındık ve ceviz içinin fiyatının ilerleyen günlerde düşeceğini bekliyoruz" dedi.

Halil Cankı ayrıca, "Kuruyemiş fiyatları 4-5 ay öncesine kadar çok yükseldi. Buda bizim işimizde azalmaya neden oldu. Vatandaşlar kuruyemiş fiyatlarının yükselmesi ile talep göstermiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler