Kurtoğlu'na Trabzon'da sevgi seli!

Şarkılarıyla her dönem zirvede olmayı başaran, kendi tarzında en çok sevilen sanatçılar arasında olan Cengiz Kurtoğlu’na Trabzon’da sevgi seli.Hemşerisi-yakın dostu olan Trabzon Trafik Şube Müdürü Turgay Özkan’ı makamında ziyaret eden Cengiz Kurtoğlu bura

Kurtoğlu'na Trabzon'da sevgi seli!

Şarkılarıyla her dönem zirvede olmayı başaran, kendi tarzında en çok sevilen sanatçılar arasında olan Cengiz Kurtoğlu’na Trabzon’da sevgi seli.

Hemşerisi-yakın dostu olan Trabzon Trafik Şube Müdürü Turgay Özkan’ı makamında ziyaret eden Cengiz Kurtoğlu burada emniyet personeli tarafından sevgi seli ile karşılandı. Kurtoğlu ile fotoğraf çektiren ve sohbet eden polisler ona sanatçıya olan sevgilerini dile getirdiler.

BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Trabzon’da sevenleri ve hemşerileri bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Cengiz Kurtoğlu “Trabzon ile Artvin aynı tavanın balıklarıyız. Karadenizli olmanın her zaman hazını ve onurunu yaşamaktan gurur duyuyorum” dedi. Boztepe’ye çıkan Cengiz Kurtoğlu burada da özellikle gençlerin ilgi odağı oldu.

polisler.jpg

SENEYE HAYRANLARI İLE BULUŞTURACAĞIZ

Cengiz Kurtoğlu’nun çok iyi bir sanatçı olmasını yanı sıra memleketine-arkadaşlarına ve ailesine olan bağlılığı tanıdığını belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Önümüzdeki sene 7 Mart etkinliklerimizde inşallah Trabzon’da güzel bir konser organizasyonu yaparak, Cengiz Kurtoğlu’nu Trabzon’da sevenleri ile buluşturacağız” dedi.

emniyet-mudur.jpg

ÇAY TOPLAMADAN STARLIĞA GİDEN YOL

1959 yılında Arhavi’de doğan Cengiz Kurtoğlu öğrenim hayatını Artvin"de tamamladı. Memleketinde bulunan çay fabrikasında memur olarak çalışmaya başlayan Cengiz Kurtoğlu, daha sonra Arhavi"de "Ciha Dağı Efsanesi" isimli bir orkestra kurarak müziğe giriş yaptı. 20 yaşında yani 1979 yılında askerlik yapmak için Ankara"ya gitti, ilk çocuğu Orçun o sırada dünyaya geldi. Dönüşte bir süre Artvin'de kalan Kurtoğlu, 1982"de İstanbul"a gelerek ilk kaydını dönemin ünlü plakçılarından Şahin Özer"e gönderdi. 1984"te ilk albümü Sen Sözden Anlamaz Mısın ile ilerde hayranları tarafından "yaşayan efsane" olarak adlandırılacağını bilmeden yola koyuldu. Duvardaki Resim, Unutulan, Seviyorum, Gelin Etmişler, Musalla Taşı, Yine Mi Sen, Ben Bilirim, Hain Geceler, Aklımda Gözleri Kaldı, Okul Yılları, Liselim, Yıllarım, Resmini Öptümde Yattım, Gece Olunca gibi uzun yıllar dillerden düşmeyecek şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı. Kendi tarzında Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından olan Cengiz Kurtoğlu’nun şarkıları hala dillerden düşmemekte.

gencler-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler