Kurtlar Vadisi'ne şok yasak!

Doğu Türkistan Derneği Genel Başkanı ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, Çin Hükümeti'nin Türk televizyon dizilerini yasakladığını söyledi.Çin hükümetinin yasaklarla insanları yıldırma politikası uyguladığını ifade eden Seyit Tümtürk,

Kurtlar Vadisi'ne şok yasak!

Doğu Türkistan Derneği Genel Başkanı ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, Çin Hükümeti'nin Türk televizyon dizilerini yasakladığını söyledi.

Çin hükümetinin yasaklarla insanları yıldırma politikası uyguladığını ifade eden Seyit Tümtürk, Doğu Türkistan bölgesinde baskıların devam ettiğine dikkat çekti. 
 
Son olarak bölgede en çok ilgi gören dizilerden olan 'Kurtlar Vadisi'nin izlenmesinin yasaklandığını belirten Tümtürk, "Sadece Türk dizileri değil, insanların ay yıldızlı tişört giymeleri bile yasaklanmıştır' iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler