Kurtlar Filistin vizyona giriyor mu?

Almanya'da gösterime girmesi durdurulan "Kurtlar Vadisi-Filistin" filmi, Alman Film Denetleme Kurulunun (FSK) bugün aldığı yeni bir kararla bu akşamdan itibaren gösterime girecek. Filmin Almanya'daki dağıtımını üstlenen Köln kentindeki Pera Film şirketini

Kurtlar Filistin vizyona giriyor mu?

Almanya'da gösterime girmesi durdurulan "Kurtlar Vadisi-Filistin" filmi, Alman Film Denetleme Kurulunun (FSK) bugün aldığı yeni bir kararla bu akşamdan itibaren gösterime girecek.

 

Filmin Almanya'daki dağıtımını üstlenen Köln kentindeki Pera Film şirketinin Genel Müdürü Nermin Tutal, yaptığı açıklamada, filmin gösterime sokulmasının önündeki sorunların ortadan kaldırıldığını belirterek, filmin bu akşamdan itibaren 18 yaş üzeri izleyiciler için ülke çapında gösterime gireceğini söyledi.

 

Tutal, filmi seyretmek isteyen izleyicilerin yaş sınırının 16'ya düşürülmesi için bir talepte de bulunduklarını kaydetti.

 

"Kurtlar Vadisi - Filistin" filminin gösterimi, daha önce FSK'nın aldığı bir karar üzerine durdurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam