Kurbanlık Bıçağıyla Cinayet İşledi

Kayseri'de oğlunun demir çubukla dövüldüğünü gören baba, kurbanlık için bilettirdiği bıçakla komşusunu öldürdü.İddiaya göre, Kocasinan ilçesine bağlı Erkilet Camii Kebir Mahallesi'nde ikamet eden H.B., üst kattaki komşusunun oğlu M.S.'yi demir çubukla döv

Kurbanlık Bıçağıyla Cinayet İşledi

Kayseri'de oğlunun demir çubukla dövüldüğünü gören baba, kurbanlık için bilettirdiği bıçakla komşusunu öldürdü.

İddiaya göre, Kocasinan ilçesine bağlı Erkilet Camii Kebir Mahallesi'nde ikamet eden H.B., üst kattaki komşusunun oğlu M.S.'yi demir çubukla dövdü. Oğlunun demir çubukla dövüldüğünü gören baba V.S., kurbanlık için bilettirdiği bıçağı da yanına alarak komşusunun yanına gitti.
 
Çıkan tartışmada V.S., komşusu H.B. ve oğlu E.B.'yi bıçakla ağır yaraladı. Olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile baba H.B. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, oğlu E.B. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Baba H.B. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. V.S. polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler