Kuran yırtan kadına bakın ne ceza verildi?

İngiltere’de Birmingham City ile Middlesbrough arasında oynanan maçta Kuran’ı Kerim’i yırtarak konfeti yapan ve sahaya fırlatan kadın taraftara 3 yıl boyunca statlara giriş yasağı verildi.7 Aralık’ta Birmingham’da oynanan maç esnasında yırttığı Kuran’ı Ke

Kuran yırtan kadına bakın ne ceza verildi?

İngiltere’de Birmingham City ile Middlesbrough arasında oynanan maçta Kuran’ı Kerim’i yırtarak konfeti yapan ve sahaya fırlatan kadın taraftara 3 yıl boyunca statlara giriş yasağı verildi.

7 Aralık’ta Birmingham’da oynanan maç esnasında yırttığı Kuran’ı Kerim sayfalarını konfeti yapan ve sahaya atan Julie Phillips adlı kadın olay sonrası görülen mahkemede 3 yıl boyunca statlara girememe cezası aldı. Phillips, mahkemede kendini kitabın Kuran olduğunu bilmediğini söyleyerek savundu. Mahkeme ise yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde Phillips’in yırttığı sayfaları diğer taraftarlara verdiğini ifade etti.

2-2 biten maç sonrası Middlesbrough kulübü de Phillips’in ömür boyu Middlesbrough stadına alınmayacağını ifade etti. Gelişmeler sonrası Phillips ise Middlesbrough belediyesindeki işinden ayrılmak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler