Kümeste teyzesine bunu yaptı !

Muğla Milas'a bağlı Selimiye beldesi Çukur köyünde H.A kümeste gördüğü teyzesini av tüfeği ile iki el ateş ederek öldürdü. H.A, teyzesini tilki sandığını söyledi.Evin avlusunda bulunan tuvalete inen Zülküf Akkaya (59) geriye dönerken yeğeninin tavuklarını

Kümeste teyzesine bunu yaptı !

Muğla Milas'a bağlı Selimiye beldesi Çukur köyünde H.A kümeste gördüğü teyzesini av tüfeği ile iki el ateş ederek öldürdü. H.A, teyzesini tilki sandığını söyledi.

Evin avlusunda bulunan tuvalete inen Zülküf Akkaya (59) geriye dönerken yeğeninin tavuklarının içinde bulunduğu kümesin kapısını açık olduğunu gördü. Tilki avlamasın diye tavukların içinde bulunduğu kapısını kapatmaya çalışan Zülküf Akkaya, kümese geldiğinde tavuklar hep birden bağırmaya başladı.
 
Eşi tarafından uyandırılan H.A, duvarda asılı bulunan içi saçma dolu av tüfeğini kaptığı gibi dışarı fırladı. Kümesin kapısında karanlıkta bir varlığın hareket ettiğini gören H.A iki hafta önce kümese gelen tilkinin tekrar gelerek tavuklarını almak istediği sanarak av tüfeği ile iki el ateş etti. Elinde tüfeği ile tilkiyi öldürdüğünü eşini söyleyen H.A çocuğu ve eşi ile kümese gittiklerinde öz teyzesinin cesediyle karşılaştı.
 
Tilki yerine öz teyzesini öldürdüğünü anlayan H.A yaşadıkları karşısında büyük şok yaşadı. Bugüne kadar hiç evlenmeyen Zülküf Akkaya aynı avluda yeğeni ile birlikte yaşadığı ve ihtiyaçlarının yeğeni H.A tarafından karşılandığı bildirildi.
 
Olaydan sonra durumu Selimiye Jandarmasını bildiren H.A teslim olurken, çok sevdiği teyzesinin cenazesi otopsi yapılmak üzere 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler