Kulüp başkanı trafik uygulamasına takılırsa

Ankara'da trafik uygulamasında alkollü çıkan bazı sürücüler, araçlarının çekiciyle otoparka götürülmek istenmesi üzerine polis ekipleriyle tartıştı.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Çankaya Çetin Emeç Bulvarı'nda trafik uygulaması y

Kulüp başkanı trafik uygulamasına takılırsa

Ankara'da trafik uygulamasında alkollü çıkan bazı sürücüler, araçlarının çekiciyle otoparka götürülmek istenmesi üzerine polis ekipleriyle tartıştı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Çankaya Çetin Emeç Bulvarı'nda trafik uygulaması yaptı. 06 BB 4842 plakalı cipi durduran polis ekipleri, sürücü Cüneyt Dolapçı'nın alkollü araç kullanmaktan ehliyetine yaklaşık bir ay önce el konulduğunu tespit etti ve alkol testi yapmak istedi.
 
Cipten inen ve kendisini Elazığspor Kulüp Başkanı olarak tanıtan Selçuk Cengiz Öztürk, alkol testi yapmak isteyen polis ekipleriyle tartıştı. Öztürk ile Dolapçı, kendilerini görüntüleyen AA kamerasına engel olmaya çalıştı, hakaret ve küfür etti.
 
Sürücünün alkolmetreyi üflememekte direnmesi ve Öztürk'ün de alkollü olması nedeniyle cip, çekiciyle otoparka çekilmek istendi, ancak Öztürk, buna karşı çıktı, yine tartışma yaşandı. 
 
Uzun süre çekici üzerinde bekleyen lüks araç, olay yerine çağrılan yeni bir şoförün gelmesi üzerine indirildi. Alkolmetreyi üflemeyen Dolapçı, polis ekipleri tarafından alkol muayenesi için Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Kendilerini cipe kitlediler
 
Bir başka trafik uygulaması ise Bülbülderesi Caddesi üzerinde yapıldı. 06 BP 2311 plakalı cipi durduran polis ekipleri, sürücü Oğulhan Tekin'in 106 promil alkollü olduğunu belirledi. 
 
İddiaya göre, kendilerini aracın içerisine kilitleyen Tekin ve yanındaki arkadaşı Atakan Bülbül, aşağı inmek istemedi. Cipin çekiciyle götürülmek istenmesine karşı çıkan Tekin ile Bülbül, polis ekipleriyle tartıştı. 
 
Gerginlik diğer polis ekiplerinin araya girmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler