Küçük Eren hayatını kaybetti!

Kastamonu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan Çalık çiftinin hidrosefali hastalığı nedeniyle başı giderek büyüyen 3 yaşındaki oğlu Eren Can Çalık, tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.Doğum sırasın

Küçük Eren hayatını kaybetti!

Kastamonu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan Çalık çiftinin hidrosefali hastalığı nedeniyle başı giderek büyüyen 3 yaşındaki oğlu Eren Can Çalık, tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.

Doğum sırasında beyin damarı zedelendiği için 3 yaşına rağmen kafatası sürekli büyüyen Eren Can Çalık, tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde öldü. Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Yılmaz'ın girişimleri sonucu geçtiğimiz günlerde Ankara'ya sevk edilen Eren Can, ameliyata edilmişti. Eren Can'ın beyninde oluşan sıvının iç organları aracılığıyla dışarı atılmasını sağlayacak şant takılarak tedavisi hastanenin yoğun bakımında devam ediyordu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan ve özel bir şirkette çalışan 26 yaşındaki Nuri Çalık ve ev kadını eşi Fatma Çalık, çocukları Eren Can'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle göz yaşlarını tutamadılar.

Eren Can'ın dramı haber konusu olunca Türkiye ve yurt dışından birçok hayırsever, çocuğun tekrar sağlığına kavuşabilmesi için ailesine yardım için harekete geçmişti.

Ankara'dan getirilecek olan Eren Can cenazesi, memleketi Kastamonu'da toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam