Küçük çocuk feci şekilde can verdi

 Edinilen bilgiye göre, il merkezine bağlı Bayındırlık Mahallesi Sarabat Caddesi'nde bir grup çocuk, seyir halinde olan Hüsnü Ş. yönetimindeki 45 M 9044 plakalı traktörün römorkuna takıldı. Kum yüklü römorka takılan çocuklardan 7 yaşındaki Yusuf Korkut, b

Küçük çocuk feci şekilde can verdi

 

Edinilen bilgiye göre, il merkezine bağlı Bayındırlık Mahallesi Sarabat Caddesi'nde bir grup çocuk, seyir halinde olan Hüsnü Ş. yönetimindeki 45 M 9044 plakalı traktörün römorkuna takıldı. Kum yüklü römorka takılan çocuklardan 7 yaşındaki Yusuf Korkut, bir anda dengesini kaybetti ve römorkun altında kaldı. Küçük çocuk, olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen çocuğun babası Abdülcelil Korkut (36) ve annesi Lalihan Korkut (37), olay yerinde sinir krizi geçirdi. Gözyaşları içinde olayı anlatan acılı baba Korkut, "Ben aşağıdan eve gelirken ufak çocuklar geldi ve 'senin akraban kaza yapmış' dediler. Ben de şoka girdim, koşturarak olay yerine geldim. Baktım ki yerde yatan benim oğlumdu" dedi.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı olay yerinde zaman zaman gergin anlar yaşandı. Bazı vatandaşlar, bölgede aynı şekilde bir çok kaza meydana geldiğini ama bir önlem alınmadığını söyledi.

Hayatını kaybeden Yusuf Korkut'un cenazesi, Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam