Küçük Bilge'nin dramı!

Doğuştan omurilik kemik hastalığı olan Bilge Kara’nın tek isteği yaşıtları gibi yürüyebilmek.Artvin’in Borçka İlçesinde yaşayan 9 yaşındaki Bilge’nin yaşadığı sağlık sorununa çözüm bulma noktasında uğraş veren baba ve anne de çaresiz. Trabzon’da 8 kez ame

Küçük Bilge'nin dramı!

Doğuştan omurilik kemik hastalığı olan Bilge Kara’nın tek isteği yaşıtları gibi yürüyebilmek.

Artvin’in Borçka İlçesinde yaşayan 9 yaşındaki Bilge’nin yaşadığı sağlık sorununa çözüm bulma noktasında uğraş veren baba ve anne de çaresiz. Trabzon’da 8 kez ameliyat geçiren fakat bir türlü iyileşemeyen Bilge’nin tek isteği yaşıtları gibi koşmak ve oynamak. Bilge dokuzuncu kez ameliyat olmaya hazır, umudunu hiç yitirmeden bekliyor.

bilge.jpgYARDIMA İHTİYACIM VAR

Kızının her gün” baba ne zaman bitecek bu çile” diye sorduğunu belirten baba Mehmet Kara ise yetkililerden yardım bekliyor. Yeni bir ameliyat için İstanbul Metin Sabancı Balta Limanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma  hastanesine gidebilmek için hem maddi yardıma hem de ilik nakli için organ beklediğini belirten baba Mehmet Kara, kızının bedeninde ameliyat izlerini ve demire bağlı hayatından oluşan yaralarını göstererek, kendilerine uzanacak yardım eli beklediklerini dile getirdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam