Küçük Ahmet denize düştü!

Eminönü'nde tekneye bindirilirken denize düşen küçük Ahmet Nedim'in tedavisi sürüyor. Hastane yetkilileri, küçük çocuk için önümüzdeki 24 saatin çok önemli olduğunu belirtti. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şükrü

Küçük Ahmet denize düştü!
Eminönü'nde tekneye bindirilirken denize düşen küçük Ahmet Nedim'in tedavisi sürüyor. Hastane yetkilileri, küçük çocuk için önümüzdeki 24 saatin çok önemli olduğunu belirtti.
 
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şükrü Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada Ahmet Nedim bebeğin dün hastaneye saat 17.00 sıralarında geldiğini ifade etti. Bebeğin çok kötü bir durumda hastaneye nakledildiği belirtilen açıklamada, yapılan müdahalenin ardından hayata döndürüldüğü ifade edildi. Ahmet Nedim’in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü aktarılırken, beyin kanaması ve akciğerlerde hasar olduğu vurgulandı. 
 
Ahmet Nedim’in beyninde ödem oluşmadığı anlatılırken, hastanın makineye bağlı bir şekilde soluk aldığı ve hayati tehlikeyi atlatabilmek için önümüzdeki 24 saatin çok önemli olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler