Kucağında bebeğiyle dolaşırken öldü!

İstanbul Avcılar’da bir kişi, 1,5 aylık kızı kucağında evine giderken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla hayatını kaybetti.Olay, Avcılar Denizköşkler Mahallesi Tel Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşini ablasının evinden alan Kamil İşle

Kucağında bebeğiyle dolaşırken öldü!

İstanbul Avcılar’da bir kişi, 1,5 aylık kızı kucağında evine giderken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla hayatını kaybetti.

Olay, Avcılar Denizköşkler Mahallesi Tel Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşini ablasının evinden alan Kamil İşler (50) arabasıyla Denizköşkler Mahallesi’ndeki evine geldi. Arabadan indikten sonra 1,5 yaşındaki Kızı Nehir’i kucağına alarak evine doğru yürüyen İşler, birden kucağındaki çocuğuyla birlikte yere yığıldı.

Eşinin düştüğünü gören Derya İşler ise çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Bağrışları üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Bakırköy Sadik Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İşler, yolda hayatını kaybetti.

Acılı eş Derya İşler olay sırasında sokakta Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarının yapıldığını ve silah sesleri geldiğini belirterek eşinin maganda kurşunu ile öldüğünü iddia etti.

Kamil İşler’in ölümünün ardından bölgede geniş çaplı inceleme başlatan ekipler cinayet zanlısının kimliğini tespit etti. Polis, İşler’in daha önce aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından pusu kurularak öldürüldüğünü belirledi.

Kamil İşler’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından Sarıyer Çayırbaşı’nda ki Hasanpaşa Camisi’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler