KTÜ personelinin kazasında aracı süren belli oldu!

Haber61.net Haber Servisi - KTÜ personelinin hayatını kaybettiği acı kazada aracı kullanan kişinin kim olduğu belli oldu. Trabzon'un Kaşüstü mahallesinde hasta olan annesinin evinden çıktıktan sonra kavşakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan Karadeniz tekn

KTÜ personelinin kazasında aracı süren belli oldu!

Haber61.net Haber Servisi - KTÜ personelinin hayatını kaybettiği acı kazada aracı kullanan kişinin kim olduğu belli oldu.

Trabzon'un Kaşüstü mahallesinde hasta olan annesinin evinden çıktıktan sonra kavşakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan Karadeniz teknik Üniversitesi (KTÜ) personeli olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Emine Değirmenci'ye 06LFR 61 plakalı araç çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Emine Değirmenci kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÇARPAN CHP ESKİ MİLLETVEKİLİ

Talihsiz kadına çarpan aracı CHP eski Milletvekili Zeki Turgut Eroğlu'nun kullandığı öğrenildi. Eroğlu'nun Trabzon'un Çaykara ilçesinden olduğu ve 15. Dönem milletkekili olarak parlementoda görev yaptığı belirtildi.

aus99irftuj5hw_sfyjx1gkrrsivsezrsakfgt3gcd_h.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam