KTÜ bölgede önemli bir güç

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Rektör yardımcıları ve üniversite hocalarıyla KTÜ Koru Otel'de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.Üniversite, yerel yönetim, kamu ve sivil toplum iş

KTÜ bölgede önemli bir güç

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Rektör yardımcıları ve üniversite hocalarıyla KTÜ Koru Otel'de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

Üniversite, yerel yönetim, kamu ve sivil toplum işbirliği konusunda yapılan ve yapılabilecek çalışmalar, işbirlikleri, protokoller, projeler hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Trabzon'un sanayisi, ticareti, turizmi, altyapısı, eğitimi ve sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ele alındı.

İlimizin önümüzdeki süreçteki projelerini, hedeflerini ve temel faaliyet alanlarını üniversite hocalarıyla bire bir değerlendirme fırsatı bulduklarını ifade eden Vali Öz, "Bundan sonraki süreçte gerek sanayi, turizm, gerekse eğitim, sağlık ve diğeri alanlarda üniversitemizle kamu kurumlarımızın, yerel yönetimlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın işbirliği alanında somut adımlar ve projelerle daha verimli bir şekilde çalışmalarımız olacaktır. Karadeniz Teknik Üniversitesi Anadolu'da kurulan ilk üniversite olması ve şehrimizin önemli bir eğitim kurumu olması münasebetiyle hem bölgemiz hem de ilimiz için son derece önemli bir yere sahiptir. Giderek de hizmetleri, çocuk hastanesi, merkez laboratuarı, diş hekimliği fakültesi gibi yeni yatırımlarıyla bölgemizde öneli bir güç haline gelmiştir. Bundan sonra daha da güçlenmeye devam edecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler